lezzet sarayı
Ev Kurabiyesi
Tarih : 29 Eylül 2010 Çarşamba | 9 Yorum
malzemeler:
2 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
kabartma tozu
vanilya
aldığı kadar un
üzerine:
1 yemek kaşığı irmik
1 yemek kaşığı toz şeker
yapılışı:
bütün malzemeler karıştırılır sert olmayan bir hamur yoğrulur (ele yapışan ) ellerimizi yağlayıp hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayarak tepsiye dizilir.üzerine karıştırdığımız irmik ve şeker serpilir.200 derecede üstleri kızarana kadar pişirilir.
Afiyet Olsun......
Bu konu ile alakali daha fazla yazi inceleyebileceginiz kaliteli bir web sayfasi : ağızda dağılan dereotlu poğaça
No comments:
Post a Comment