Sunday, May 11, 2014

FIRINDA KAŞARLI ALABALIK



firinda kasarli alabalik 1



firinda kasarli alabalik 2


MERHABALAR


Maalesef balıkla aram çok iyi değil birazcık mesafeliyiz,pişirme esnasındaki koku ve yağlanma bunda büyük etken sanırım


eşim benim aksime çok sever,ortasını bulmaya çalışıyoruz,ya dışarda yemeye ya da fırında pişirmeye çalışıyoruz


2 adet alabalık


defne yaprağı


kaşar peyniri rendesi


yıkanmış tuzlanmış alabalıklar fırın tepsisine yağlı kağıt üstünde fırında pişene dek tutulur,resimdeki gibi balıkları ortadan ayırır veya kılçığını çıkarırsanız çok kısa sürede pişiyor,


pişince kaşar peynir rendesi konur eriyince fırın kapatılır


**balıkların üzerine 1 kaşık yağ dökülebilir ben dökmedim balığın kendi yağı yetti


No comments:

Post a Comment