- 5 yumurta
- 1 bardak toz şeker
- 1 fincan ılık süt
- 1,5 bardak un
- kabartma tozu-vanilya
KREMASI:
- 3 bardak süt
- 4 tepeleme kaşık un
- 1 bardaktan 1 parmak eksik şeker
- vanilya
ÜZERİ İÇİN: hindistan cevizi -süt
YAPILIŞI:
- kek malzemesi ile keki çırpıp yağlanmış, unlanmış dikdörtgen borcamda 170 derecede pişirin.
- soğumaya bırakın.
- kremayı pişirip soğutun, isterseniz bu esnada 1 poşet kremşanti koyup çırpabilirsiniz
- kek soğuyunca 12 parçaya bölün- enine -3- , boyuna -4- parça
- sonra her parçayı tekrar enine kesip araya 1 kaşık krema koyup
- rulo yapıp, önce süte sonra hindistan cevizine bulayıp servis tabağına dizin....
No comments:
Post a Comment